Yhteystiedot

  • Ylöjärven Tennis ry

  • sposti:

  • Kenttävaraukset:

Ajankohtaista

Sivu 1 / 2  > >>

16.05.2020
Lue lisää
08.05.2020
Kts. täältä lisää!
01.12.2019
Lue mitä päivitettyjä etuja?

Tenniskurssit

26.07.2019

IRTOVUORON VARAUS

Lisä-info kts. täältä

Tervehdys tenniksen harrastaja,

Mikäli haluat varata irtovuoroa Ylöjärven Tenniseuran hallinnoimilta massakentiltä niin kannatta lukea tämä teksti loppuun!

Ensimmäiseksi käy katsomassa kenttien varaustilanne kotisivujemme kautta kohdasta "Kenttien varauskalenteri". Tämän jälkeen kun vuoron ajankohta on selvillä niin helpoiten sen saat varattua soittamalla Ylöjärven Liikuntakeskuksen kahvion kassalle p. 050 562 5435 tai 03 348 6441 arkisin klo 10-18 välillä (kesäajat 15.8 asti). Kenttien varausmaksu maksetaan paikan päällä (käteinen ainoastaan) hakiessasi kenttien avaimia ennen pelivuoroa.

Toinen tapa varata ja maksaa irtovoro on laittaa varauspyyntö seuran kenttien varaus s-postiin: kenttavaraukset@gmail.com. Seuran oma työntekijä varaa ja vahvistaa vuoron kenttien sähköiseen varauskalenteriin ja ilmoittaa varauksesta (HUOM! tämä voi kestää tunteja tai enemmän eli ei viime hetken varauksia tuntia ennen haluttua vuoroa, kiitos). Tämän jälkeen vuoro tulee maksaa seuran tilille ja merkitä lisätieto-kenttään teksti (varaajan nimi, irtovuoro, pvm, kellon aika ja kenttä), sekä lähettää sähköinen kopio maksutositteesta samaan s-postiosoitteeseen, mistä vuoro varataan.

Irtovuoron maksaminen suoraan tilille: Ylöjärven Tennis ry, Nordea, FI23 1443 3000 1010 60

Sen jälkeen saat kenttien avainsäilön vaihtuvan koodin, millä voit noutaa kenttien/vesipostin avaimen itse ennen vuoron alkua kenttien huoltomökin seinässä olevasta avainsäilöstä. Avain tulee palauttaa vuoron jälkeen samaan paikkaan.

Pelivuoron jälkeen kenttä tulee aina harjata (kentän ulkopelirajoista aloittaen kohti keskustaa ympyrää kiertäen) ja kuivalla kelillä kenttä tulee myös kastella seuraavia käyttäjiä varten. Periaate on että kenttä jäisi vähintään yhtä hyvään kuntoon mitä se oli ennen sillä pelaamista. Näin kaikilla meillä on mukava tulla hyvin hoidetuille kentille.

Muita yleisiä ohjeita kentillä pelattaessa on, että lenkkikengillä / karkea pohjaisilla ulkopelitossuilla pelaaminen on ehdottomasti kielletty! Tämä sen vuoksi, että kentän massapinta hajoaa karkeasta pohjasta ja menee ns. perunapelloksi. Tällöin pallot pomppivat minne sattuu osuessaan kuhmuraiseen pintaan ja normaali pelaaminen estyy ennen pinnan perusteellista huoltamista. Samoin toivoisimme että kenttä-alueella ei tupakoida tai käytettäisi nuuskaa (kentät ovat urheilua varten), koska pelikatoksessa naapurikentällä pelaaville savulle altistuminen on välitöntä. Nuuskan suhteen on sanomattakin selvää, että ne tiputetaan roska-astiaan, eikä syljettäisi kenttä alueella maahan. Toisten huomioiminen on tärkeää ja tässä suhteessa samanlaista kuin pelaaminen joukkuelajissa!!!

Ja kiitos kun jaksoit lukea nämä ohjeet tähän asti!

Mikäli heräsi kysyttävää tai kohtaat kentillä ongelmia niin voitte ilmoittaa asiasta vuoron jälkeen Liikuntakeskuksen asiakaspalveluun tai soittamalla akuuteissa tilanteissa heti kenttämestari Markku Jousmäelle p. 050 918 6266.