Yhteystiedot

  • Ylöjärven Tennis ry

  • sposti:

  • Kenttävaraukset:

Ajankohtaista

Sivu 1 / 3  > >>

14.05.2018
Kts. alta lisää
10.05.2018
Ohjeita irtovuoron varaamiseen 21.5 eteenpäin!
01.05.2018
Alkavat 28.5!

YTe:n kilpapelaajat

10.05.2018

IRTOVUOROJEN VARAUS 2018!

Ohjeita irtovuoron varaamiseen 21.5 eteenpäin!

Nämä ohjeet on tarkoitettu Sinulle, joka olet varaamassa irtovuoroa! Vakiovuorojen varaamisessa toimitaan edelleen aiemmilla ohjeilla, mitkä löytyvät "Kentät-kohdasta".

Soita Ylöjärven liikuntakeskuksen asiakaspalveluun p. 050 562 5435 varataksesi vapaata irtovuoroa arkipäivälle tai VL:lle. Asiakaspalvelu on heinäkuussa avoinna ma-pe klo 10-18. Heinäkuun ajan asiakaspalvelu on viikonloput suljettuna! Tämän vuoksi pyri varaamaan ja maksamaan VL-vuorosi etukäteen jo ARKIPÄIVÄNÄ!!! Elokuussa Liikuntakeskuksen vl:n aukiolot ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli päätät varata pelivuoroa kuitenkin viikonloppuna asiakaspalvelun kiinniollessa niin katso ensin kotisivuiltamme "Kenttävaraukset-kohdasta" haluamasi aika ja laita vasta tämän jälkeen s-postia osoitteeseen kenttavaraukset@gmail.com. Jotta haluat varmistua vuorosi saamisesta niin OLE AJOISSA LIIKKEELLÄ! Tuntia tai paria ennen laitettu pyyntö ei välttämättä tavoita meitä ajoissa, koska teemme tätä yhden-kahden hlön voimin vapaaehtoispohjalta vapaa-aikanamme eli emme ole 24/7 tavoitettavissa edes älypuhelimen kanssa. Pyrimme pääsemään kuitenkin tulevaisuudessa nettipohjaiseen varausjärjestelmään ja laskutukseen/palvelukorttien maksuaikaan, joten tämän asian suhteen kärsivällisyyttä. Asiat ovat vireillä.

Irtovuoron hinta 10 €/h, maksetaan vl:n aikaan suoraan seuran tilille FI23 1443 3000 1010 60, lisätieto kohtaan irtovuoro, aika ja nimi. Varauspyynnön ja vahvistuksen jälkeen tulee maksusta laittaa maksukopio kenttävarauksien s-postiin maksetusta vuoromaksusta, jonka jälkeen lähetämme huoltomökin seinässä olevan avainsäilön vaihtuvan avauskoodin s-postilla tai tekstiviestillä (jos nro mukana). Avainsäilön avain käy myös kenttien vesipostiin. Kaikkeen tähän menee verkkopankilla maksaessa lyhimmillään aikaa tunti-pari riippuen siitä kuinka nopeasti ehdimme reagoida viestiisi.

Liikuntakeskuksen kassalle maksettaessa Fressin kanta-asiakkailta ja YTE:n jäseniltä tuntihinta on 8 €/h.

Avain palautetaan vuoron jälkeen samaan paikkaan (liikuntakeskuksen asiakaspalveluun / heidän postilaatikkoonsa liikuntakeskuksen Tokmannin puoleisella seinustalla TAI mökin avainsäilöön).

Hätätapauksissa viikonloppuna (esim. avainsäilö ei jostain syystä aukea/mene kiinni tmv.) voit laittaa viestiä tai soittaa seuran nroon. 0500 777 132 klo 10-22 välisenä aikana tai seuran palkolliseen kenttätyöntekijään Ville Oravaan (p.nro kenttien ilmoitustaululla).

HINNAT 2018:

Irtovuoro 10 €/h (YTE:n ja Fressin jäsenet 8 €/h)

Vakiovuoro 6 €/h (YTE:n jäsenet)

Terveisin

YTE