Yhteystiedot

  • Ylöjärven Tennis ry

  • sposti:

  • Kenttävaraukset:

Ajankohtaista

Sivu 1 / 2  > >>

20.10.2017
Lue yltä lisää
19.10.2017
Lue lisää tenniskoulu-kohdasta
01.10.2017
Lisätietoa alta!

TennisXpress 2018

10.06.2017

IRTOVUOROJEN VARAUS 2017!

Ohjeita irtovuoron varaamiseen!

Nämä ohjeet on tarkoitettu Sinulle, joka olet varaamassa irtovuoroa! Vakiovuorojen varaamisessa toimitaan edelleen aiemmilla ohjeilla, mitkä löytyvät "Kentät-kohdasta".

Soita Ylöjärven liikuntakeskuksen asiakaspalveluun p. 050 562 5435 varataksesi vapaata irtovuoroa arkipäivälle tai VL:lle. Asiakaspalvelu on heinäkuussa avoinna ma-pe klo 10-18. Heinäkuun ajan asiakaspalvelu on viikonloput suljettuna! Tämän vuoksi pyri varaamaan ja maksamaan VL-vuorosi etukäteen jo ARKIPÄIVÄNÄ!!! Elokuussa Liikuntakeskuksen vl:n aukiolot ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli päätät varata pelivuoroa kuitenkin viikonloppuna asiakaspalvelun kiinniollessa niin katso ensin kotisivuiltamme "Kenttävaraukset-kohdasta" haluamasi aika ja laita vasta tämän jälkeen s-postia osoitteeseen kenttavaraukset@gmail.com. Jotta haluat varmistua vuorosi saamisesta niin OLE AJOISSA LIIKKEELLÄ! Tuntia tai paria ennen laitettu pyyntö ei välttämättä tavoita meitä ajoissa, koska teemme tätä yhden-kahden hlön voimin vapaaehtoispohjalta vapaa-aikanamme eli emme ole 24/7 tavoitettavissa edes älypuhelimen kanssa. Pyrimme pääsemään kuitenkin tulevaisuudessa nettipohjaiseen varausjärjestelmään ja laskutukseen/palvelukorttien maksuaikaan, joten tämän asian suhteen kärsivällisyyttä. Asiat ovat vireillä.

Irtovuoron hinta 10 €/h, maksetaan vl:n aikaan suoraan seuran tilille FI23 1443 3000 1010 60, lisätieto kohtaan irtovuoro, aika ja nimi. Varauspyynnön ja vahvistuksen jälkeen tulee maksusta laittaa maksukopio kenttävarauksien s-postiin maksetusta vuoromaksusta, jonka jälkeen lähetämme huoltomökin seinässä olevan avainsäilön vaihtuvan avauskoodin s-postilla tai tekstiviestillä (jos nro mukana). Avainsäilön avain käy myös kenttien vesipostiin. Kaikkeen tähän menee verkkopankilla maksaessa lyhimmillään aikaa tunti-pari riippuen siitä kuinka nopeasti ehdimme reagoida viestiisi.

Liikuntakeskuksen kassalle maksettaessa Fressin kanta-asiakkailta ja YTE:n jäseniltä tuntihinta on 8 €/h.

Avain palautetaan vuoron jälkeen samaan paikkaan (liikuntakeskuksen asiakaspalveluun / heidän postilaatikkoonsa liikuntakeskuksen Tokmannin puoleisella seinustalla TAI mökin avainsäilöön).

Hätätapauksissa viikonloppuna (esim. avainsäilö ei jostain syystä aukea/mene kiinni tmv.) voit laittaa viestiä tai soittaa seuran nroon. 0500 777 132 klo 10-22 välisenä aikana tai seuran palkolliseen kenttätyöntekijään Ville Oravaan (p.nro kenttien ilmoitustaululla).

HINNAT 2017:

Irtovuoro 10 €/h (YTE:n ja Fressin jäsenet 8 €/h)

Vakiovuoro 6 €/h (YTE:n jäsenet)

Terveisin

YTE