Yhteystiedot

  • Ylöjärven Tennis ry

  • sposti:

  • Kenttävaraukset:

Kentät

Ylöjärven Tenniksellä on kesäisin käytössään kaksi massapohjaista tenniskenttää Elovainiolla Ylöjärven liikuntakeskuksen / jäähallin vieressä. Tennishallia Ylöjärvellä ei tällä hetkellä ole vaan talvisin harjoittelu tapahtuu Tampereen seudun sisähalleissa.

Voit keväisin uutena ominaisuutena tarkastella "Kenttävaraukset"-välilehdeltä kenttien päivän varaustilannetta niin irto- kuin vakiovuorojen osalta. Päivitykset alkavat vuoden 2018 osalta 28.5. alkaen.

KentätVakiovuoroja voi varata kenttien oman sähköpostin kautta osoitteesta "kenttavaraukset @gmail.com". Lähetä vuorotoiveesi viikonpäivä ja kellonaika, sekä yhteystietosi laskutusta varten. Lähetämme vuorovahvistuksen heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vakiovuorotilauksen. Vanhat vakiovuorolaiset voivat myös säilyttää vanhan vuoronsa ajan ainoastaan ilmoittamalla siitä seuran sähköpostiin.

Vakiovuorojen hinta v. 2018 on seuran jäseniltä 6 €/h ja muilta 10€/h.

Teethän ilmoituksen 30.4 mennessä, kiitos. Tämän jälkeen vuoro menee jakoon mikäli ilmoitusta ei ole tehty. Pyrimme saamaan kentät pelikuntoisiksi toukokuun puoleen väliin mennessä. Seuratkaa ilmoittelua täältä kotisivuiltamme kohdasta "ajankohtaista". Perumisia voi vakiovuoroihin tulla aika ajoin, joten päiväkohtaisen tilanteen voi tarkistaa siis google-kalenteristamme kohdasta kenttävaraukset tai Liikuntakeskuksen vastaanotosta puh. 050 562 5435 tai 03 348 6441.

Irtovuorojen hinta vuonna 2018 on seuran ja Fressin jäseniltä 8 euroa / tunti ja muilta 10 euroa / tunti. MAKSU LIIKUNTAKESKUKSEN KASSALLE VAIN KÄTEISELLÄ! Liikuntasetelit/Smartum eivät käy meillä vielä maksuvälineinä irtovuorojen maksuun.

Tarkistimme hintoja muutaman vuoden tauon jälkeen ja toiveenamme onkin lisätä seuramme jäsenmäärää tarjoamalla jäsenille selkeästi edullisempia vakio- ja irtovuoroja. Yleisesti pyrimme kuitenkin tarjoamaan kaikille kaupunkilaisille kaupungin parhaat massakentät parhaimmalla sijainnilla!

Kassoilla on myös saatavana lasten tennismailoja sekä pehmeitä soft-palloja lainaksi pelitunnille. Vakiovuorot alkavat toukokuun lopulta alkaen ja päättyvät elo-syyskuun vaihteessa.

Tenniskenttien osoite: Elotie 14, 33470 Ylöjärvi. Kartta kentille

 

Ajankohtaista

Sivu 1 / 2  > >>

01.05.2018
Alkavat 28.5!
28.04.2018
kts. uusin numero tästä!
04.04.2018
Lue mitä etua?