Yhteystiedot

  • Ylöjärven Tennis ry

  • sposti:

  • Kenttävaraukset:

Kentät

Ylöjärven Tenniksellä on käytössään kaksi massapohjaista tenniskenttää Elovainiolla Ylöjärven liikuntakeskuksen / jäähallin vieressä.

Voit uutena ominaisuutena tarkastella "Kenttävaraukset"-välilehdeltä

Kentät

kenttien tämän hetkisen varaustilanteen niin irto- kuin vakiovuorojen osalta. Vakiovuoroja voi varata kenttien oman uuden sähköpostin kautta osoitteesta "kenttavaraukset @gmail.com". Lähetä vuorotoiveesi viikonpäivä ja kellonaika, sekä yhteystietosi laskutusta varten. Lähetämme vuorovahvistuksen heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vakiovuorotilauksen. Vanhat vakiovuorolaiset voivat myös säilyttää vanhan vuoronsa ajan ainoastaan ilmoittamalla siitä seuran sähköpostiin.

Vakiovuorojen hinta v. 2016 on edelleen 6 €/h. Teethän ilmoituksen 30.4 mennessä, kiitos. Tämän jälkeen vuoro menee jakoon mikäli ilmoitusta ei ole tehty. Pyrimme saamaan kentät pelikuntoisiksi toukokuun puoleen väliin mennessä. Seuratkaa ilmoittelua täältä kotisivuiltamme kohdasta "ajankohtaista". Perumisia voi vakiovuoroihin tulla aika ajoin, joten päiväkohtaisen tilanteen voi tarkistaa siis google-kalenteristamme kohdasta kenttävaraukset tai Fressin vastaanotosta (puh. 050 562 5435).

Irtovuorojen hinta vuonna 2016 on 10 euroa / tunti. MAKSU LIIKUNTAKESKUKSEN KASSALLE VAIN KÄTEISELLÄ! Liikuntasetelit/Smartum eivät käy vielä meillä maksuvälineinä irtovuorojen maksuun.

Tarkistimme hintoja muutaman vuoden tauon jälkeen ja toiveenamme onkin hieman lisätä vakiovuorojen osuutta kaikista myydyistä vuoroista.10 x  kortteja a' 80 € on myös myytävänä rajoitettu määrä Fressin kassalla. Kassoilla on myös saatavana lasten tennismailoja sekä pehmeitä soft-palloja lainaksi pelitunnille. Vakiovuorot alkavat toukokuun lopulta alkaen ja päättyvät elo-syyskuun vaihteessa.

Tenniskenttien osoite: Elotie 14, 33470 Ylöjärvi. Kartta kentille

 

Ajankohtaista

Sivu 1 / 3  > >>

26.07.2016
Järjestetään 5.-7.8.2016 Elovainiolla.
03.07.2016
Tarkennusta aiempaan!
22.05.2016
Vakiovuorot alkavat 23.5 alkaen.