Yhteystiedot

  • Ylöjärven Tennis ry

  • sposti:

  • Kenttävaraukset:

Kentät

Ylöjärven Tenniksellä on kesäisin käytössään kaksi massapohjaista tenniskenttää Elovainiolla Ylöjärven liikuntakeskuksen / jäähallin vieressä. Tennishallia Ylöjärvellä ei tällä hetkellä ole vaan talvisin harjoittelu tapahtuu Tampereen seudun sisähalleissa.

Voit keväisin uutena ominaisuutena tarkastella "Kenttävaraukset"-välilehdeltä kenttien päivän varaustilannetta niin irto- kuin vakiovuorojen osalta. Päivitykset alkavat vuoden 2019 osalta ma 27.5. alkaen.

KentätVakiovuoroja voi varata kenttien oman sähköpostin kautta osoitteesta "kenttavaraukset @gmail.com". Lähetä vuorotoiveesi viikonpäivä ja kellonaika, sekä yhteystietosi laskutusta varten. Lähetämme vuorovahvistuksen heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vakiovuorotilauksen. Vanhat vakiovuorolaiset voivat myös säilyttää vanhan vuoronsa ajan ainoastaan ilmoittamalla siitä seuran sähköpostiin.

Vakiovuorojen hinta v. 2019 on seuran jäseniltä 6 €/h ja muilta 10€/h.

Teethän ilmoituksen 30.4 mennessä, kiitos. Tämän jälkeen vuoro menee jakoon mikäli ilmoitusta ei ole tehty. Pyrimme saamaan kentät pelikuntoisiksi toukokuun puoleen väliin mennessä. Seuratkaa ilmoittelua täältä kotisivuiltamme kohdasta "ajankohtaista". Perumisia voi vakiovuoroihin tulla aika ajoin, joten päiväkohtaisen tilanteen voi tarkistaa siis google-kalenteristamme kohdasta kenttävaraukset tai Liikuntakeskuksen vastaanotosta puh. 050 562 5435 tai 03 348 6441.

Irtovuorojen hinta vuonna 2019 on seuran ja Fressin jäseniltä 8 euroa / tunti ja muilta 10 euroa / tunti. MAKSU LIIKUNTAKESKUKSEN KASSALLE VAIN KÄTEISELLÄ! Liikuntasetelit/Smartum eivät käy meillä vielä maksuvälineinä irtovuorojen maksuun.

Irtovuoron voi myös maksaa suoraan tennisseuran tilille liikuntakeskuksen asiakaspalvelun kiinniollessa. Maksun viesti kohtaan nimi, pvm ja pelivuoron aika esim. Nieminen, irtovuoro 1.8.2019 klo 10-12, kenttä 1

Irtovuorojen maksutapa suoran YTen tilille: FI23 1443 3000 1010 60

Olemme tarkistaneet hintoja muutama vuosi sitten toiveena lisätä seuramme jäsenmäärää tarjoamalla jäsenille selkeästi edullisempia vakio- ja irtovuoroja. Yleisesti pyrimme kuitenkin tarjoamaan kaikille kaupunkilaisille kaupungin parhaat massakentät parhaimmalla sijainnilla kohtuu hinnalla!

Kassoilla on myös saatavana lasten tennismailoja sekä pehmeitä soft-palloja lainaksi pelitunnille. Vakiovuorot alkavat toukokuun lopulta alkaen ja päättyvät elo-syyskuun vaihteessa.

Tenniskenttien osoite: Elotie 14, 33470 Ylöjärvi. Kartta kentille

 

Ajankohtaista

Sivu 1 / 2  > >>

16.05.2020
Lue lisää
08.05.2020
Kts. täältä lisää!
01.12.2019
Lue mitä päivitettyjä etuja?